Esbønderup gruppe

Esbønderup gruppe

Sammen rykker vi verden – med vilje.

Bliv spejder

Du er altid velkommen til at prøve spejderlivet i Esbønderup gruppe. Her skaber vi aktiviteter for børn, unge og voksne som udfordre og udvikler.

Friluftsliv er rammen for vores aktiviteter. Det er centralt at aktiviteterne også er sjove og udfordrende for børnene, at de udvikler kammeratskabet og lærer at tage ansvar.

Spejderne arbejder efter læringsmetoden ”learning by doing”. Det betyder at vi prøver tingene af i virkeligheden og lærer ud fra erfaringerne – og at vi ikke bare holder foredrag hjemme i spejderhytten. Alle spejderne arbejder i patruljer, det er små teams, hvor man arbejder sammen om aktiviteterne. I patruljen lærer børnene at tage ansvar for sig selv og andre.

Kom bare

Hvis du eller dit barn har lyst til at blive spejder, er I altid velkomne til bare at møde op eller kontakte os.
Spejderne er inddelt i enheder efter deres alder. Her kan du se hvilken enhed du eller dit barn tilhører.

De tre første gange du er til spejder er det gratis. Det betegner vi som en prøveperiode. Herefter koster det 400 kr pr. halvår at være spejder i Esbønderup gruppe.

Alle ledere i Esbønderup gruppe er frivillige, hvilket vil sige at de ikke får løn eller lignende for deres arbejde. Til gengæld synes de det er sjovt, udfordrende og givende at udvikle børn og unge.

Kontingentet bruges derfor:

  • til tilskud til de mange aktiviteter, ture og lejre som spejderne deltager i
  • til at holde vores hytte og grund ved lige
  • til uddannelse af vores ledere
  • til at betale for udstyr, materialer mv.
  • til administration

 

Klik her for indmeldelse: Bliv spejder