Esbønderup gruppe

Esbønderup gruppe

Sammen rykker vi verden – med vilje.

Gruppens inddeling

Esbønderup gruppe er inddelt i følgende enheder:

 

 
Ulvene
1.-3. klasse
Mødes hver tirsdag kl. 18:00-20:00
De bruger naturen som deres legeplads. De er meget udenfor, laver løb, arbejder med kort og øver sig i at binde knob og bruge kniv. De sjove og spændende opgaver bliver løst sammen i gruppen. Her er der fokus på at de har et godt kammeratskab, og at det er sjovt, når de i fællesskab skal løse opgaver.
.
Juniorerne
4.-5. klasse
Mødes hver tirsdag kl. 18:00-20:00
De er meget aktive, tager ofte på ture og prøver nye aktiviteter. De tager på sjove og udfordrende løb, sover i telt og laver mad over bål. De lærer også at håndtere en økse og rejse et telt. De får mere ansvar og skal i højere grad lære samarbejdets svære kunst.
.
Spejderne
6.-7. klasse
Mødes hver tirsdag kl 18:00-20:00
Her handler det om kammeratskabet og de sjove og udfordrende aktiviteter de laver sammen i patruljen. De tager på lejr og vandreture med oppakning. De får mere ansvar og arbejder sammen i patruljen. De laver ting sammen, holder sammen og bakker hinanden op når det bliver sejt. Patruljen arbejder selv med vejledning fra erfarne ledere.
.
Seniorne
14-17 år
Mødes efter aftale
Her er fælleskabet og samværet med ens spejderkammerater i centrum. Lejre, vandreture og store byggeprojekter som rutschebaner af rafter er det bærende. Det er det udfordrende og uafhængige spejderliv der bliver afprøvet. Spejderne bestemmer selv deres aktiviteter, og det betyder at alle har et ansvar for at det bliver sjovt og udfordrende.